Thomas Welle

Thomas Welle

Thomas Welle

How to deal with today’s video ad space

Programmatic advertising is de toekomst! Data is het nieuwe goud! 2019 wordt het jaar van addressable TV!

We kennen de veelbelovende leuzen maar de meesten van ons zien het digitale advertising landschap nog altijd als een black-box. Dit is ook niet zo heel gek, we bevinden ons namelijk in een tijd waarin digitale transformatie de boventoon voert met als gevolg dat online marketing een steeds complexer speelveld is geworden. Zo verschuift ‘traditionele’ media naar online (denk aan abri’s, audio, TV) en groeien advertising mogelijkheden exponentieel mee. Tegelijkertijd is de consument zich steeds bewuster van privacy en vraagt de adverteerder (terecht) om transparantie in de mediabestedingen.

Met de focus op video advertising belicht Thomas (zonder al te veel moeilijke termen en met een vleugje humor) bovenstaande onderwerpen met als doel jou een aantal handvatten te leveren. Het maakt hierbij niet uit of je marketeer, creatieveling of techneut bent; na deze presentatie kent de black-box voor jou geen geheimen meer!

Thomas Welle
Thomas Welle is al een flinke tijd bezig met video content. Begonnen als producer om televisieprogramma’s te maken, vervolgens richting digitaal gegaan met specialisaties als narrowcasting, interactieve video en video advertising. Tegenwoordig werkt Thomas bij IPG Mediabrands, een van de grotere mediabureaus in Nederland (en actief in ca. 130 andere landen). Als Head of Video is hij verantwoordelijk voor het video product, de strategie op dit vlak en het commerciële beleid ervan.

7
6
5
4
3
2
1