Jos Wabeke

Pas je video automatisch aan naar je kijker: Alles over dynamische video

Video waarvan de content zich automatisch aanpast afhankelijk van wie er kijkt, kan dat? Ja dat kan! Dit wordt ook wel dynamische video genoemd. Dankzij slimme software wordt de video op basis van data aangepast: tekstuele elementen, audio, afbeeldingen en zelf hele scenes kunnen worden gepersonaliseerd. Dit zorgt ervoor dat de video relevanter is voor de kijker en makkelijker converteert. Onder andere booking.com zet deze vorm van video succesvol in.

In deze sessie leer je vanuit drie verschillende perspectieven alles over deze innovatieve vorm van online video. Wat is er mogelijk, waar moet je aan denken, wat werkt, wat niet en hoe zet je dynamische video juist creatief en slim in binnen je organisatie.

Meredith Ragsdale (formerly rocking eBay, Paypal and Booking.com) brengt een schat aan kennis en ervaring in de uitvoer van technologische marketing innovaties binnen grote organisaties.

Gerben Molenaar (Executive Producer bij Shoq Creative Studio) weet alles over het uitvoeren van video producties en het aansturen van nationale en internationale digitaal gedreven reclame campagne

Jos Wabeke is mede-oprichter van Brandspanking, een technologie gedreven content studio. Hij is een specialist en pionier op het gebied van dynamische video’s. Zijn vakkennis en ervaring in video postproductie en automatisering zorgt voor de magische combinatie waar data, storytelling en visual effects samensmelten tot een zeer krachtige vorm van communicatie.

Aan het eind van de sessie is er voldoende tijd om het panel van experts vragen te stellen binnen hun domein zodat je de zaal gegarandeerd verlaat met een nieuw arsenaal aan inspiratie en kennis.

7
6
5
4
3
2
1