Guido Kloek

Guido Kloek

De 7 tips die ervoor zorgen dat mensen jouw video’s niet moeten maar wíllen zien.

Wil je meer leren over de 7 kern ingrediënten van een succesvolle video? Wil je weten hoe je de aandacht van een kijker trekt en vasthoudt? Schrijf je dan in voor deze sessie.

Guido Kloek is oprichter/MD van Big Shots en partner bij Makerstreet Marketing. Hij geeft al ruim 13 jaar leiding aan een team van inmiddels 35 online video specialisten. Ik vind het nog steeds elke dag leuk om een communicatievraag echt te doorgronden en een klant te koppelen aan een groeiende club van creatieve makers. In het huidige landschap waar je wordt overladen met boodschappen wordt het belang om op te vallen met creativiteit en relevantie alleen maar groter.

Big Shots is een online video-agency uit Amsterdam die werkt volgens het credo ‘Make It Worth Sharing’. Onderverdeeld in de specialisaties Campagnes, Series, Corporate en We Explain, biedt Big Shots bureaus, merken en publishers creatieve en onderscheidende films en series, gemaakt voor het digitale tijdperk. Dat doen zij o.a. voor Booking.com, TomTom, ABN Amro, PwC, ProRail en vele anderen. Meer zien? Check Bigshots.nl. 

7
6
5
4
3
2
1