Dave Oliemans & Pascalle van Dijk

Dave Oliemans & Pascalle van Dijk

Leve de leads | Converteer prospects met video.

“Video is een investering en het is lang niet altijd duidelijk wat het nou precies oplevert”

Klinkt herkenbaar? Zet video in ten behoeve van lead generatie en zie precies wat het je oplevert. Aan de hand van succesvolle (en soms wat minder succesvolle) voorbeelden laten Dave en Pascalle je zien hoe je binnen elke fase van de salesfunnel video kan inzetten.

Dave Oliemans is een echte strateeg binnen online video. Als videoconsultant helpt hij al ruim 4 jaar merken en organisaties om hun doelstellingen te behalen met online video. Dave heeft binnen deze rol veel ervaring met verschillende branches en type organisaties. Samen zorgt hij dat prospects en klanten écht betrokken zijn. Als consultant zet hij daarnaast zelf veel video in binnen de gehele salesfunnel. Wat heeft het hem opgeleverd en waar is hij wel eens de mist in gegaan? In deze sessie deelt hij zijn learnings en tips!

Van produceren, regisseren en editten voor de VPRO tot aan videostrategie voor Knab: Pascalle van Dijk heeft een brede achtergrond binnen de wereld van online video. Inmiddels is zij werkzaam als interactive producer en helpt ze bedrijven en organisaties om niet alleen converterende maar ook vooral leuke videos te maken.

7
6
5
4
3
2
1