Christiaan Krieg en Michel Bieze

NUON | Van video view tot zakelijke lead.

Michel Bieze

Hoe kom je tot de optimale inrichting van je content marketing campagne?

Hoe blijf je ‘top of mind’ in een branche waar steeds meer bedrijven steeds minder loyaal zijn aan hun leveranciers? Hoe zorg je ervoor dat je relevant bent en blijft? Een uitdaging waar veel leveranciers mee worstelen.

Ook Nuon/ Vattenfall Zakelijk trotseert deze uitdagingen. De Nederlandse energiemarkt verandert snel: bedrijven hebben steeds meer duurzaamheidsambities én willen hun energiekosten verminderen. Om op deze trend in te spelen is Nuon/ Vattenfall constant op zoek naar slimmere manieren om online relaties op te bouwen en te onderhouden met klanten en prospects.

Tijdens deze sessie geven Michel Bieze en Christiaan Krieg een kijkje achter de schermen bij de content marketing aanpak van Nuon/ Vattenfall Zakelijk, waarin online video’s een belangrijke rol spelen. Hoe gebruiken zij online video om leads te genereren? Welke learnings hebben zij opgedaan over de inzet van online video documentaires in hun content marketing campagnes? En hoe hebben zij gaandeweg hun strategie aangepast op basis van deze inzichten?

Wil jij van Michel en Christiaan leren hoe Nuon/ Vattenfall dit doet? Dan is dit de perfecte kans om te ontdekken hoe je online video succesvol in kan zetten binnen jouw zakelijke content marketing campagne.

Christiaan Krieg
Online Marketing Manager B2B – Nuon/ Vattenfall Zakelijk

Als online marketing manager voor de zakelijke markt, is Christiaan verantwoordelijk voor het initiëren en implementeren van de online always-on marktbenadering. Hiermee draagt hij in belangrijke mate bij aan het creëren van thought leadership binnen de zakelijke doelgroep en het realiseren van de online marketing doelstellingen. Daarnaast is Christiaan product owner van het B2B domein (www.nuon.nl/grootzakelijk/ ) en verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van een leadgeneration gedreven website tot een 100% online converterende website. Hierbij gebruikt hij de data gedreven inzichten van de web analist om de digital marketing, sales en service-efficiëntie te optimaliseren.

Christiaan heeft een passie voor online marketing en experimenteert continue met nieuwe online toepassingen en gebruiksvormen. Hierbij maakt hij gebruik van online gedragsgegevens en zet hij tools in zoals Eloqua, Adobe Analytics, Usabilla en Relay42.

Voorafgaand aan Nuon Zakelijke Markt, werkte Christiaan als Marketing Manager bij AVR en Van Gansewinkel (nu Renewi) op het gebied van (online) marketing, e-commerce, corporate communicatie & digitale analyse. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring in verschillende Nederlandse B2B-organisaties en heeft verschillende projecten uitgevoerd met betrekking tot e-commerce, online marketing, inbound leadgeneration en digitale analyses.

Michel Bieze
Web Analyst B2B – Nuon / Vattenfall Zakelijk

Als web analist stelt Michel B2B-marketeers in staat om digital marketing, sales en service-efficiëntie te optimaliseren met data-gedreven inzichten. Samen met het B2B-marketingteam is hij verantwoordelijk voor het optimaliseren van online leadgeneratie- en serviceprocessen. Michel heeft een passie voor het creëren van consistente en gepersonaliseerde klantervaringen op verschillende kanalen. Hiervoor maakt hij gebruik van online gedragsgegevens en zet hij tools in zoals Eloqua, Adobe Analytics, Usabilla en Relay42.

Voorafgaand aan Vattenfall, werkte Michel als consultant bij Accenture op het gebied van klantenrelatiebeheer en digitale analyse. Hij heeft meer dan 8 jaar ervaring in verschillende internationale B2B-organisaties en heeft verschillende projecten uitgevoerd met betrekking tot sales- en serviceprocesoptimalisatie, online marketing en digitale analyse.

7
6
5
4
3
2
1