Cas Lebbink

Cas Lebbink| Het geheim achter goede content.

Laat je meenemen door de jungle van platformen en kom erachter hoe jou content hierin overleeft!

Wist je dat 93% van alle facebookcontent verticaal wordt geconsumeerd? Waarom blijven we dan alles horizontaal produceren? Ieder platform gaat gepaard met andere doelen en doelgroepen en hoe sluit de content daar op aan?

In deze sessie zal Cas je meenemen in de jungle van platforms. Door zijn ervaring te delen over hoe andere merken het doen aangevuld met succescases van Filmakers zoals André Hazes, Jeans Centre en Thermen Bussloo zul je na deze sessie een beter beeld hebben van de online mogelijkheden en hoe je jouw content hierop aan kan laten sluiten.

Cas Lebbink is medeoprichter van Filmakers. Door zijn roots in de reclamewereld en achtergrond in tv-producties heeft hij vijf jaar geleden de link weten te leggen tussen deze 2 werelden en is Filmakers in korte tijd uitgegroeid tot een van de top video productiebedrijven in Nederland voor zowel TV als  commerciële merken en instanties. Met al meer dan 500 producties op zijn naam is hij de afgelopen jaren nauw betrokken geweest bij de ontwikkelingen in de wereld van content.

7
6
5
4
3
2
1